photo of Πώς η δημιουργία ενός eshop μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας

Με την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) θα αποκτήσετε τεράστιες ευκαιρίες για την επέκταση της πελατειακής βάσης της επιχείρησης σας τόσο για τις τοπικές όσο και για τις διεθνείς αγορές. Επίσης, θα επιτρέψει μέσω διαφόρων διαδικασιών να αυτοματοποιηθούν οι υπηρεσίες και οι πωλήσεις σας με οικονομικά αποδοτικές μεθόδους.

Σήμερα, οι επιχειρήσεις που μπορούν να ζήσουν ή να λειτουργήσουν αποτελεσματικά χωρίς την παρουσία τους στο διαδίκτυο είναι λίγες.

Η αγορά και η πώληση των προϊόντων σας μέσω του διαδικτύου δεν ήταν ποτέ ευκολότερη! Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να βοηθήσει την εταιρεία σας να πωλήσει προϊόντα σε όλο τον κόσμο, με τα προσφερόμενα οφέλη μιας τέτοιας δυνατότητας να είναι ορατά σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς τρόπους. Αναφέρω πιο κάτω μερικές από τις ευκαιρίες που ανοίγονται για την επιχείρηση σας με τη δημιουργία ενός eshop:

Διεύρυνση των αγορών

Η αγορά του Διαδικτύου έχει παγκόσμιες διαστάσεις. Υπηρεσίες και εμπορεύματα μπορούν να διαφημίζονται και να πωλούνται σε πιθανούς πελάτες χιλιάδες μίλια μακριά, εξυπηρετώντας χωρίς κανένα πρόβλημα πολυγλωσσικό και πολυπολιτισμικό κοινό.

24ωρη εξυπηρέτηση

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) είναι πάντα ανοικτό και προσφέρει τις υπηρεσίες του 24 ώρες καθιστώντας το πιο βολικό για τους πελάτες να επισκεφθούν το ηλεκτρονικό κατάστημα σας (e-shop).

Προσιτό και αποδοτικό

Το αρχικό κόστος για να δημιουργηθεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) είναι αμελητέο σε σύγκριση με το κόστος κατασκευής ενός πραγματικού καταστήματος. Η συντήρησή του είναι πάλι συγκριτικά ελάχιστη (hosting και καταχώριση domain) και μπορεί εύκολα να τροποποιηθεί και να προσαρμοστεί για να καλύψει τους στρατηγικούς επιχειρηματικούς στόχους σας, αυξάνοντας τις πωλήσεις σας.

Στοχευμένη διαφήμιση για κάθε προϊόν ξεχωριστά

Η διαφήμιση και το μάρκετινγκ ενός eshop πρέπει πάντα να είναι συνυφασμένα με τη βελτιστοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος (SEO). Είναι μια στρατηγική που προσφέρεται ανέξοδα και με πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο από τις παραδοσιακές υπηρεσίες μάρκετινγκ.

Όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι το SEO (βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζητήσεις) μπορεί να είναι μια αρκετά δύσκολη διαδικασία γιατί περιλαμβάνει εκτεταμένη μελέτη των τίτλων, επικεφαλίδας, URLs, keywords, δομή ιστοσελίδας, δημιουργία συνδέσμων, βελτιστοποίηση κωδικών και εικόνων , Google Adwords PPC, Web Analytics και πολλά άλλα.

Ο απώτερος στόχος δεν είναι μόνο να αυξηθεί ο αριθμός των επισκεπτών για το eshop σας, αλλά μέσα από προσεκτικό σχεδιασμό και έλεγχο, να αυξήσουμε και να στοχεύουμε σε επισκέπτες που όντως αναζητούν και ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σας. Η σωστή στρατηγική βελτιστοποίησης ηλεκτρονικού καταστήματος ως προς τις μηχανές αναζήτησης (Google SEO) είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να παραβλέπουμε αλλά να οδηγεί τους πιθανούς πελάτες να καταλήξουν στο eshop σας πριν από οποιονδήποτε άλλον ανταγωνιστή!

Αποτελεσματική προβολή και κατηγοριοποίηση των προϊόντων

Με την κατασκευή ενός eshop, τα προϊόντα σας μπορούν να κατηγοριοποιηθούν με τρόπο που θέλετε, και να εισάγουμε φωτογραφίες και βίντεο για το κάθε ένα ξεχωριστά. Έτσι, προσφέρουμε στους επισκέπτες σας μια ωραία εμπειρία την οποία μπορούμε να ενισχύσουμε με αξιολογήσεις και σχόλια πελατών.

Εάν είστε διστακτικοί να επενδύσετε χρόνο και χρήμα για την κατασκευή e-shop, μην ξεχνάτε ότι σας δίνει μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας.

Ο σχεδιασμός είναι ένα σημαντικό στοιχείο στην όλη κατασκευή eshop και θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της δημιουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος. Δεν πρέπει μόνο να κερδίσει την προσοχή των επισκεπτών, αλλά να δώσει κύρος, αξιοπιστία, ασφάλεια, να το καθιστά αποτελεσματικό στην εύρεση του από τις μηχανές αναζήτησης, μετατρέποντας έτσι τους επισκέπτες σε πελάτες.

You May Be Interested To Read:

photo of 8 λόγοι που πρέπει να χρησιμοποιείτε τα social media για την επιχείρηση σας

8 λόγοι που πρέπει να χρησιμοποιείτε τα social media για την επιχείρηση σας

Οι πελάτες σας είναι εκεί έξω, εσείς; Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε τα πλεονεκτήματα των social media για την επιχείρηση σας.

photo of Χρήση Προγνωστικών Ανάλυσης για να Εμπλέξετε τους Πελάτες καθ’ όλη τη Διάρκεια του Ταξιδιού τους

Χρήση Προγνωστικών Ανάλυσης για να Εμπλέξετε τους Πελάτες καθ’ όλη τη Διάρκεια του Ταξιδιού τους

Τα προγνωστικά αναλυτικά μπορούν να σας βοηθήσουν να προβλέψετε τις ανάγκες των πελατών σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αγορών - να συμβάλλετε στην ευαισθητοποίηση, να εκπαιδεύετε τις προοπτικές και να ολοκληρώνετε τις συναλλαγές.

photo of Πώς να οδηγήσετε τη στρατηγική του ψηφιακού μάρκετινγκ σας στο επόμενο βήμα

Πώς να οδηγήσετε τη στρατηγική του ψηφιακού μάρκετινγκ σας στο επόμενο βήμα

Μάθετε την τακτική που χρειάζεστε για να αναπτύξετε σε μεγάλο βαθμό τη στρατηγική σας για το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Let's get started together! Schedule a demo and let a Hey Oliver specialist help you