photo of 8 λόγοι που χρειάζεστε επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας

Αυξήστε τους πελάτες σας από το διαδίκτυο

Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που συναντώ, πιστεύουν πως η επιχείρησή τους δεν μπορεί να επωφεληθεί από την κατασκευή μιας ιστοσελίδας ή ότι μια ιστοσελίδα δεν μπορεί να καλυφθεί από τον προϋπολογισμό τους. Πολλοί επίσης θεωρούν ότι επειδή η επιχείρηση τους δεν έχει σχέση με τους υπολογιστές (π.χ. είδη ένδυσης, εστιατόρια κτλ), δεν μπορούν να αντιληφθούν πως μια παρουσία στο διαδίκτυο μπορεί να αυξήσει τα έσοδα τους. Αυτά είναι παρανοήσεις.

Αυτοί οι 8 λόγοι αποδεικνύουν γιατί η επιχείρησή σας ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ μια επαγγελματική ιστοσελίδα, ανεξαρτήτως του μεγέθους και του κλάδου της.

1. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Σήμερα, όλο και περισσότεροι καταναλωτές χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να ψάξουν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που χρειάζονται. Η επιχείρηση σας θα αποκτήσει αξιοπιστία έχοντας μια ιστοσελίδα. Χωρίς ιστοσελίδα, οι πιθανοί σας πελάτες θα απευθυνθούν σε εκείνους τους ανταγωνιστές σας που έχουν. Εάν από την άλλη έχετε ήδη μια ιστοσελίδα αλλά είναι κακοφτιαγμένη, το να την ανασχεδιάσετε επαγγελματικά θα προσφέρει στην επιχείρησή σας μια επαγγελματική εικόνα που θα εμπνεύσει ακόμη πιο μεγάλη αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Για τις επιχειρήσεις οι οποίες δεν έχουν φυσικό κατάστημα, η δημιουργία μιας ιστοσελίδας είναι ιδιαιτέρως επικερδές μιας και δεν έχετε μια φυσική βιτρίνα για να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

2. ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ

Ως ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης πιθανόν να θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να έχετε την πολυτέλεια μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας,. Η αλήθεια είναι ότι δεν γίνεται να ΜΗΝ έχετε αυτή την πολυτέλεια. Παρόλο που το κόστος του σχεδιασμού μιας ιστοσελίδας ποικίλει, μιας και ξεκινήσει η υλοποιείται, μια ιστοσελίδα για μια μικρή επιχείρηση μπορεί γενικά να κοστίσει φθηνά. Συγκρινόμενο το κόστος κατασκευής ιστοσελίδας με το κόστος μιας διαφήμισης σε εφημερίδα, εάν αναλογιστείτε την πιθανή αγορά που μπορείτε να προσεγγίσετε με μια ιστοσελίδα, είναι ένας τρόπος χαμηλού κόστους για να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Με βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization SEO) μπορείτε να επιτύχετε υψηλή θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google, που μεταφράζεται σε δωρεάν επισκεψιμότητα χωρίς χρήση διαφημίσεων.

3. ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ

Θεωρείστε την δημιουργία της ιστοσελίδας σας ως το διαδικτυακό σας φυλλάδιο ή κατάλογο. Είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο να ενημερώσετε τις πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στην ιστοσελίδα σας παρά σε έντυπο υλικό, κάνοντάς το έτσι έναν αποτελεσματικό τρόπο ενημέρωσης των πελατών σας για την άφιξη νέων προϊόντων, επερχόμενες εκδηλώσεις, ειδικές προσφορές, ή οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες που πλέον προσφέρετε. Σε αντίθεση με τις εκτυπωμένες διαφημίσεις που γρήγορα καθίστανται ανεπίκαιρες, η ιστοσελίδα σας μπορεί να παρέχει τρέχουσες πληροφορίες και νέα.

4. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ

Μια ιστοσελίδα είναι προσβάσιμη τόσο στους τακτικούς όσο και στους πιθανούς σας πελάτες 24/7/365, παρέχοντάς τους την ευκολία να αξιολογήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας όταν το κατάστημα ή το γραφείο σας είναι κλειστό. Με τους σύγχρονους πολυάσχολους τρόπους ζωής, αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικό σημείο πώλησης όταν αποφασίζεται μια συναλλαγή.

5. ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΘΑΝΗ ΤΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Είτε παρέχετε προϊόντα είτε υπηρεσίες, η κατασκευή ιστοσελίδας απαιτείται γιατί είναι ένα εναλλακτικό κανάλι για να τα πουλήσετε. Για ένα κατάστημα λιανικής πώλησης, μια ιστοσελίδα (ηλεκτρονικό κατάστημα) είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πουλήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας παγκοσμίως. Αν εξακολουθείτε να πιστεύετε πως δεν μπορείτε να πουλήσετε τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας διαδικτυακά, σας πληροφορώ ότι αυτοκίνητα και σπίτια πωλούνται διαδικτυακά!

6. ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ

Ανεξαρτήτως της επιχείρησης στην οποία συμμετέχετε, μια ιστοσελίδα είναι το καλύτερο μέρος για να προβάλλετε τη δουλειά σας. Συμπεριλαμβάνοντας ένα portfolio ή μια γκαλερί εικόνων, καθώς και συστάσεις σχετικές με τη δουλειά σας, μπορείτε να παρουσιάσετε αυτό που κάνει την επιχείρησή σας μοναδική, να αποκτήσει κύρος και να εμπνεύσει αξιοπιστία.

7. ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ ΧΡΟΝΟ

Η παροχή πληροφοριών στους πελάτες σας απαιτεί χρόνο, είτε είναι μέσω τηλεφώνου, κατά πρόσωπο, σε ένα φυλλάδιο ή μέσω emails. Με την κατασκευή ενός διαδικτυακού καταλόγου μπορείτε να παρέχετε πολλές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Μόλις η ιστοσελίδα σας τεθεί σε λειτουργία, είναι διαθέσιμη στους πελάτες σας επ’ αόριστον, εξοικονομώντας σας χρόνο. Και τι σημαίνει χρόνος; Χρόνος σημαίνει χρήμα!

8. ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Ίσως πουλάτε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και θα θέλατε να μοιραστείτε συμβουλές όσον αφορά την ανακύκλωση. Ή ίσως είστε ένας λογιστής και θέλετε να δώσετε συμβουλές στους πελάτες σας για το πώς να απλοποιήσουν τον τρόπο που τηρούν τα λογιστικά τους βιβλία. Συμπεριλαμβάνοντας μία ενότητα «Συχνών Ερωτήσεων» (FAQ), αναρτώντας άρθρα ή αποστέλλοντας newsletters για να απαντήσετε όλες τις ερωτήσεις των πελατών σας μπορείτε να τους κρατάτε ενήμερους. Ποιος καλύτερος τρόπος να τους παρέχετε αξιόλογη εξυπηρέτηση από το να μοιράζεστε απλά πληροφορίες μέσω της ιστοσελίδας σας;

You May Be Interested To Read:

photo of 11 πρακτικές συμβουλές για να αυξήσετε τους πελάτες σας μέσα από την ιστοσελίδα σας

11 πρακτικές συμβουλές για να αυξήσετε τους πελάτες σας μέσα από την ιστοσελίδα σας

Οι επιχειρήσεις μπορούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι οι χρήστες που κάνουν ηλεκτρονικές αγορές αυξάνονται συνεχώς, για να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες.

photo of Τι είναι τα Έξυπνα Στοιχεία Πληροφοριών Μάρκετινγκ;

Τι είναι τα Έξυπνα Στοιχεία Πληροφοριών Μάρκετινγκ;

Χρησιμοποιώντας πληροφορίες της αγοράς, συλλέγοντας και αναλύοντας δεδομένα σχετικά με τις αγορές στις οποίες βρίσκονται, οι εταιρείες κερδίζουν πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τον τρόπο ανάπτυξης της επιχείρησής τους.

photo of 4 τρόποι με τους οποίους το lead nurturing μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερους πελάτες

4 τρόποι με τους οποίους το lead nurturing μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερους πελάτες

Το lead nurturing είναι σημαντικό μέρος του μάρκετινγκ σας. Διαβάστε την ανάρτηση στο blog μας και μάθετε πώς να το κάνετε σωστά, για να παροτρύνετε περισσότερους πελάτες να κάνουν αγορές.

Let's get started together! Schedule a demo and let a Hey Oliver specialist help you